Workshop til dig som gerne vil ansætte international kvalificeret arbejdskraft

12. juni 2023

Du har måske oplevet det – du har forsøgt at rekruttere arbejdskraft til din produktionsvirksomhed, men rekrutteringen gik i vasken, og du står nu tilbage uden en ny medarbejder?

Det kan være dyrt, når rekrutteringen ikke lykkes, men du er ikke den eneste som kæmper. Hver tredje stillingsopslag ender med en forgæves rekruttering, hvilket bl.a. betyder, at virksomheder må sige nej til ordrer. 

En løsning kan være at lede internationalt efter din næste medarbejder. Virker det som en stor mundfuld? Business Region MidtVest har sammen med vores samarbejdspartnere i Trekantområdet skabt et forløb til ejerledere i produktionsvirksomheder, som er kommet til den erkendelse, at international arbejdskraft kan være en måde at skaffe hænder og hoveder til ledige stillinger. Gennem tre workshops undersøges der med udgangspunkt i den enkle virksomhed, hvad der skal til for, at man kan blive klar til at ansætte international arbejdskraft.

Flere detaljer om, hvordan vi gennem 3 arbejdsmøder kan hjælpe produktionsvirksomheder med international arbejdskraft, kan du læse ved at downloade denne folder.  

Arbejdsmøderne er en del af projekt Talent to a green Denmark, som er støttet af den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.