Kompetencer til et grønt Danmark

14. oktober 2022

Tilsagn fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse sikrer, at Business Region MidtVest forsat kan hjælpe virksomheder i Midt og Vestjylland med at skaffe arbejdskraft.

Der er stort fokus på manglen på arbejdskraft ude hos virksomhederne, hvilket DI bekræfter med deres nyeste undersøgelse af Lokal Erhvervsvenlighed: Virksomhederne vil have politisk fokus på mangel på medarbejdere - DI (danskindustri.dk)

En måde at skaffe medarbejdere er at lede internationalt. Det har Business Region MidtVest hjulpet virksomheder i Midt og Vestjylland med de sidste 3 gennem helholdsvis Headstart Career og Talent to Denmark. Og gennem de sidste 3 år har vi set en stigning i antal internationale borgere i regionen:

udvikling i antal beskæftigede udenlandske statsborgere med bopæl i Danmark

Kilde: Danmarks Statistik

Et nyt tilsagn fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse sikrer, at BRMV forsat kan arbejde med den vigtige dagsorden. Denne gang under titlen Kompetencer til et Grønt Danmark. 

Hvis virksomhederne skal stå stærkt i konkurrencen om international arbejdskraft - en konkurrence hvor Midt- og Vestjyllands konkurrenter er London, Paris og New York - er det fuldstændig afgørende, at der arbejdes strategisk på top-niveau med rekruttering. 

Gennem Kompetencer til et Grønt Danmark skal Business Region MidtVest hjælpe virksomheder med at komme i mål med netop dette: at se rekruttering af medarbejdere som et afgørende strategisk tiltag.

Skal din virksomhed være med? Så tag fat i Buster på kontaktoplysningerne i boksen til højre.

 

Buster Urban Kudsk Jørgensen

Projektleder, Kompetencer til et Grønt Danmark og Ansvarlig for Headstart

+45 2260 9849

buster.jorgensen@br-mv.dk