Welcome September for nye Midt-og Vestjyder

20. september 2021

Business Region MidtVest arbejder med tiltrækning af international arbejdskraft gennem projektet HEADSTART, og i denne måned arrangeres velkomstarrangementer for alle internationale kandidater, der er kommet til Midt- og Vestjylland for at skabe sig en karriere i en af de mange virksomheder.

I september er der fokus på at byde internationale talenter velkommen til Danmark under overskriften Welcome September, hvor der er arrangeret over 110 arrangementer, hvoraf en del ligger her i Midt- og Vestjylland.

Welcome September er allerede skudt i gang. Formålet med arrangementerne er at byde velkommen, til de internationale talenter, der ønsker at bosætte sig i Danmark; eller allerede er flyttet hertil. I Midt- og Vestjylland bydes der også velkommen til internationale med spændende events flere steder i regionen. Programmet byder blandt andet på webinars, Expat Fairs, brætspilsevents og rundvisninger. F.eks. afholdes der lørdag d. 18. september fra kl. 10.30-15.00 en messe på Herning Bibliotek, hvor en lang række virksomheder, institutioner og andre initiativer, som har fokus på at hjælpe nye internationale kandidater her i området.

HEADSTART byder internationale talenter velkommen

Business Region MidtVest arbejder for at styrke væksten, skabe jobs og tiltrække arbejdskraft til området. Med projektet HEADSTART er fokus på at tiltrække gode hoveder fra udlandet, der kan bidrage ind i de sektorer der mangler højtuddannet arbejdskraft.

- I Business Region MidtVest har vi hver dag fokus på tiltrækning af internationale talenter. Gennem projektet HEADSTART er vi med til at sætte fokus på tiltrækning og onboarding af kvalificeret udenlandsk arbejdskraft. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med de syv kommuners onboarding-konsulenter. Så der både nu og fremadrettet sikres kvalificeret arbejdskraft til regionens virksomheder, siger leder af Business Region MidtVest, Susanne Nors.

I arbejdet med at tiltrække international arbejdskraft er Welcome September en oplagt mulighed for at byde internationale talenter velkommen, og bidrage til at de får en god velkomst og introduktion til det danske arbejdsmarked og kultur.

Du kan læse mere om Welcome September og finde arrangementerne i dit nærområde her: Welcome September (borger.dk)

 

Fakta:

Med HEADSTART hjælper vi virksomheder med at finde og tiltrække internationale kandidater. Vi har ligeledes en række tilbud for dig der er international tilflytter til kommunen. Kontakt os gerne med spørgsmål eller læs mere om HEADSTART her: About HEADSTART (headstartcareer.dk)

For yderligere oplysninger kontakt

Susanne Nors, leder Business Region MidtVest. Telefon: 2517 4089