Udenlandske Tech-talenter skal lokkes til Midt- og Vestjylland

21. september 2021

Business Region MidtVest arbejder på at styrke væksten i regionen, og hjælper virksomheder med at nå ud bredt og globalt i rekrutteringen af nye talenter, gennem projektet Headstart. Som en del af det arbejde samarbejder Business Region MidtVest med State Of Denmark om en kampagne for at få endnu flere skarpe internationale tech-talenter til regionen. Derfor efterlyser man nu lokale tech-virksomheder til gratis at deltage i den næste globale kampagne.

De Midt- og Vestjyske virksomheder melder om mangel på kvalificeret arbejdskraft. Med behov for at udvikle, skabe vækst og lave grøn omstilling, har Midt- og Vestjylland brug for flere talenter med specialistkompetencer. I kampen for at tiltrække udenlandske kandidater, har Business Region MidtVest udviklet onlinekampagner, som rækker ud i verden og målretter jobannoncer til relevante udenlandske specialister.

Kampagne matcher Tech-talenter med områdets virksomheder

I de næste seks måneder vil Midt- og Vestjyske virksomheder, som har brug for at tiltrække tech-specialister, have mulighed for at blive en del af den globale kampagne, som foregår i tæt samarbejde med State of Denmark.

”Vi er lige nu på jagt efter lokale virksomheder, som er interesseret i at blive profileret ud mod en stor gruppe af udenlandske tech-talenter. Det er gratis for virksomhederne at få deres jobannoncer med i kampagnen. I kampagnen matches din virksomheds jobopslag med internationale talenter, og samtidig bliver virksomhederne præsenteret for en utrolig spændende målgruppe. Det er en god mulighed for at nå ud internationalt og få nogle matches, man ikke ellers ville have muligheden for”, siger Britt Hyldgaard Hansen projektleder i Business Region MidtVest.

HEADSTART har fokus på både at tiltrække, onboarde og fastholde international akademisk arbejdskraft med fokus på virksomhederne i de 7 samarbejdskommuner: Struer, Ringkøbing-Skjern, Lemvig, Herning, Holstebro, Ikast-Brande og Skive. HEADSTART har til formål at skabe opmærksomhed om fordelene ved at arbejde og bo i Midt-og Vestjylland, og sigter mod at matche internationale kandidater med lokale virksomheder.

 

Faktaboks

  • Fristen for at tilmelde og sende jobopslag til State of Denmarks kampagne var d. 20. september 2021, men du kan stadig nå det!     
  • Tilmelding kan ske: https://www.state-of-denmark.com/join-the-campaign
                
  • Hjemmesiden http://international-rekruttering.state-of-denmark.com/ hjælper virksomheder i gang med international rekruttering                  
  • Business Region MidtVest er en af partnerne i projektet ’Talent til Danmark’. Projektet arbejder for at tiltrække og fastholde højtuddannet arbejdskraft til hele Danmark

 


Yderligere oplysninger kontakt:

Britt Hyldgaard Hansen, projektleder HEADSTART. Tlf. 2028 3260