Studentermedhjælper til kommunikation, markedsføring, branding

15. august 2022

Har du lyst til at være Business Region MidtVests nye kommunikationsstudentermedhjælper?

Er du hurtig til at se de vinkler, der bærer igennem på sociale medier? Kan du skrive den gode historie og udarbejde dine egne artikler, der gør vores nyhedsbreve relevante for udenlandske talenter?  Interesserer du dig for forskellige platforme og distributionskanaler for de gode budskaber? Tænker du kreativt og er du god til at arbejde selvstændigt og struktureret? Så er stillingen som studentermedhjælper i Business Region MidtVest måske noget for dig. 

Jobbet
Vi søger nu vores næste kommunikativt stærke studentermedhjælper. Vi arbejder med Place Branding og Employee Branding indsatser, og du vil komme til at arbejde på tværs af vores projekter. Dine opgaver vil fokusere på kommunikative opgaver f.eks.:

 • Kommunikation på sociale medier - herunder planlægning og udarbejdelse af opslag, billedmateriale, videoproduktion og interviews
 • Research, artikelskrivning og udvikling og produktion af nyhedsbreve til forskellige målgrupper og vedligehold af hjemmesider
 • Bidrag til den langsigtede kommunikationsplanlægning 
 • Løbende opdatering af og evaluering til virksomheder på vores platform
 • Markedsføring af events og workshops –herunder udarbejdelse og planlægning af kampagner på tværs af vores kanaler
 • Udarbejdelse af diverse
 • Forefaldende arbejde ifm. udvikling af og afvikling af events 

Dine kvalifikationer
Business Region MidtVest har fokus på at fortælle de gode historier. Derfor er det vigtigt, at du er en stærk skribent, har kompetencer i forhold til SoMe og måske også kan arbejde med grafisk opsætning. Du er nok studerende inden for markedsføringsøkonomi, multimediedesign, kommunikation, forretningsudvikling, IT eller lignende, og du har minimum et år tilbage af din uddannelse.

Vi vil både se på din uddannelsesmæssige baggrund og de konkrete erfaringer, du kan bidrage med.

Vi lægger vægt på, at du har følgende kvalifikationer:

 • Du er en stærk kommunikatør, har blik for den gode historie og kan arbejde med SoMe
 • Du er selvstændig, tager ansvar og er opsøgende på dine opgaver
 • Du har et godt overblik, er både kreativ og kvalitetsbevidst og har fokus på at overholde deadlines
 • Du kan kommunikere på højt niveau på engelsk
 • Det er en fordel at du har kendskab til Photoshop, InDesign, HubSpot o.l. og i det hele taget flair for IT
 • Er godt lokalkendskab vil være et plus

Desuden lægger vi vægt på at du er motiveret, har et godt drive og lyst til at indgå i vores team med interesse og godt humør.   

Startdatoen er snarest muligt, og vil kræve en gennemsnitlig indsats på 10 timer ugentligt med fleksibilitet fra vores side omkring dit studie, eksaminer og ferie.

Vi har forretningsadresse på rådhuset i Herning.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest den 15.9.2022. Ansøgning og CV sendes til Susanne Nors på susanne.nors@br-mv.dk.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan ligeledes rettes til Susanne Nors på susanne.nors@br-mv.dk eller mobil +45 2517 4089.

Om os
Business Region MidtVest arbejder for at skabe vækst, nye job og virksomheder samt udvikle og tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Midt- og Vestjylland. Det er ambitionen at skabe et stærkt vækstorienteret område, som udnytter mulighederne i uddannelse og viden, digitalisering, fremtidens fødevarer, fornybar energi mv. Business Region MidtVest virker mellem det offentlige, det private, uddannelsessektoren og organisationer. Vi ønsker at skabe en innovativ enhed og et sted, hvor interessenter afprøver nye strukturer, processer, teknologier, samarbejder, mv.

Vi er en uhøjtidelig arbejdsplads med forskellige kompetencer i spil, som kan bidrage til din udvikling - professionelt og personligt.

Du finder yderligere information på brmidtvest.dk/om-os