Industriens Fond og DAMRC indgår strategisk samarbejde

05. maj 2022

Herningbaserede DAMRC har netop offentliggjort, at de har lavet et strategisk samarbejde med Industriens Fond, som samtidig har valgt at støtte den strategiske videreudvikling af DAMRC med 25 mio. kroner.

”Det er en rigtig god nyhed for vores område. DAMRC og Business Region MidtVest har været tætte samarbejdspartnere gennem flere år, og den nye samarbejdsaftale vil med garanti løfte DAMRC endnu et niveau op, og dermed vil det have positiv afsmitning på hele produktionsindustrien her i Midt- og Vestjylland,” siger Susanne Nors, leder af Business Region MidtVest.  

For at bidrage til udviklingen af den danske produktionssektor, har Industriens Fond indledt et strategisk samarbejde med Danish Advanced Manufacturing Research Center (DAMRC). Gennem forskning og innovation, og med yderligere fokus på modning og implementering af nye teknologier, kan DAMRC nu tage større skridt og spille en mere aktiv rolle i videreudviklingen af den danske produktionsindustri. Og som et andet altafgørende element vil DAMRC også lave særlige tiltag for at udvikle nye efteruddannelsesmuligheder for medarbejderne i produktionssektoren.

”Vi skal ud på en rejse, hvor DAMRC transformeres fra nationalt vidensmiljø, til et forsknings- og udviklingscenter, der om 10 år ser helt anderledes ud end vi gør i dag. Vi skal i langt højere grad være med til at sikre, at den danske produktionssektor er forrest i feltet når det handler om innovation og implementering af ny teknologi. På den måde får virksomhederne en konkurrencemæssig fordel på det internationale marked, og det er hovedformålet med vores arbejde,” siger Klaus Ørskov, CEO hos DAMRC.

Læs hele pressemeddelelsen her: https://www.damrc.dk/nyt-strategisk-samarbejde/