Deltag i eksklusiv workshop: for dig som gerne vil blive klogere på at ansætte international arbejdskraft

17. august 2023

Hver tredje rekruttering går i vasken og udover, at det er dyrt, så betyder det også, at I som virksomhed måske har oplevet at måtte sige nej til ordrer. Har I oplevet det, kan international arbejdskraft være svaret på jeres udfordring. 

Vi har skabt et forløb til produktionsvirksomheder, som er kommet til den erkendelse, at international arbejdskraft kan være en måde at skaffe hænder og hoveder til ledige stillinger. Gennem tre workshops undersøger vi med udgangspunkt i din virksomhed, hvad der skal til for, at I kan blive klar til at ansætte international arbejdskraft. 

Det får du:

  • Professionel sparring og netværk med produktionsvirksomheder, som er motiverede for at ansætte international arbejdskraft
  • Rådgivning til at overkomme de specifikke forhindringer i jeres virksomhed
  • Konkrete løsninger på netop de udfordringer, som eksisterer i din virksomhed
  • Adgang til faglært og højtuddannet international arbejdskraft, som kan sikre, at I ikke skal sige nej til ordrer på grund af mangel på hænder eller hoveder

Hvornår:

  • 25.10.23 - kl. 09.00-12.30
  • 08.11.23 - kl. 09.00-12.30
  • 22.11.23 - kl. 09.00-12.30

Hvor

Remisen Brande

Hvad arbejder vi med: 

  • Hvordan international arbejdskraft skaber værdi i produktionsvirksomheder
  • Forhindringer i jeres virksomhed for at ansætte international arbejdskraft
  • Løsninger som kan hjælpe din virksomhed med at ansætte international arbejdskraft

Arbejdsmøderne er en del af projekt Talent to a green Denmark, som er støttet af den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Hvem er du

Du er ejerleder, HR Partner eller andet. Det vigtige er, at du sidder med (potentiel) ansættelse af internationale medarbejdere i virksomheden, og at du har opbakning/mandat fra direktionen/øverste ledelse til kigge virksomheden grundigt efter i sømmene og komme med forslag til, hvordan virksomheden kan tackle de udfordringer, der bliver identificeret.

Lyder det lige som det vidensforløb, som du mangler for at komme i gang med at ansætte internationale medarbejdere?

Tilmeld dig workshopforløbet

KP Components har oplevet positive effekter ved at satse på international arbejdskraft: 


"KP Components Group er en danskledet produktionsvirksomhed med i alt 400 ansatte, heraf 280 i Danmark. Og vores succes er i høj grad afhængig af at have adgang til et bredt udvalg af kvalificerede medarbejdere, uanset deres nationalitet eller etniske baggrund. I dag har vi i hele KP 29 forskellige nationaliteter ansat, heraf har vi 16 forskellige nationaliteter ansat i DK. Vi er stolte af vores mangfoldighed og værdsætter de forskellige perspektiver, vores kolleger kommer med uanset nationalitet. Vi er overbeviste om, at vores mangfoldige arbejdsstyrke fortsat vil være en vigtig konkurrencefordel for os. Vi vil derfor fortsætte med at arbejde på at skabe gode strukturer, der hjælper os med at overkomme nogle af de udfordringer, der kan opstå ved at ansætte internationale medarbejdere, og sikre, at alle vores kolleger har de bedste muligheder for at lykkes og trives hos os."


Christina Sellerup, Chief People Officer, KP Components Group A/S

 

 

 

 

 

Buster Urban Kudsk Jørgensen

Projektleder, KTDK 

+45 2260 9849

buster.jorgensen@br-mv.dk