Uddannelse

Et stort og kvalificeret udbud af uddannelser er en af grundstenene for et område i forhold til at tiltrække og særligt fastholde unge talenter og dermed udklække kvalificeret arbejdskraft til de midt- og vestjyske virksomheder. Samtidig tiltrækker uddannelsesinstitutionerne viden til området, og med tætte samarbejder mellem uddannelsesinstitutioner, kommuner og virksomheder, så opnår man de bedste betingelser for at hele Midt- og Vestjylland bliver både klogere og rigere. Målet er at vores syv kommuner til sammen kan tilbyde flere af de uddannelser, som efterspørges af både de unge men i særdeleshed også den fremtid virksomhederne kigger ind i.
Dorte West, borgmester i Herning Kommune.

 

Sammenlagt tilbyder vores syv kommuner alle gængse ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser, diplomuddannelser, professions- og universitetsuddannelser. Med andre ord, er der mange muligheder for en uddannelse her i området.

Og findes de relevante uddannelser ikke allerede i området, så vil Business Region MidtVest arbejde for at tiltrække dem i samarbejde med kommunerne, erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne.